lauantai 25. kesäkuuta 2016

Hypättiin

Hei.


Eilen hypättiin pieniä. Radu oli tosi kiva aina silloin kun muistin ratsastaa muuten sille tuli aina vauhtia vähän liikaa.

Ensiksi tultiin siis kahta kavalettiä. Ne sujui ihan ok. 
Seuraavaksi tultiin ristikko vesimatto linja ja siitä kulmassa olevalle yksittäiselle pystylle. Ristikolle se tuli ihan ok ja ja sain ratsastettua vlin ihan hyvin ja se vesi matto tuli ihan ok, siitä olikin sitten vähän pitempi matka yksittäiselle sitä tultiin sen takia kulma harjotuksena kun kulmassa olevat esteet on välillä vähän haastavia, tällä kertaa se onnistui ihan ok.  
Sit tultiin pysty okseri tehävä (näkyy videolla). Pystyssä oli lankku jossa luki teem toukari ja se tuli ihan ok ja sit okserille se tuli muuten ihan hyvin mutta se tuli vähän lähelle. 
Tulin saman tehtävän vielä uudestaan. 
 Sit tulin perjaattees saman tehtän muuta eri suunnasta eli ensin okseri johon tuli ihan ok lähestyminen ja hyppy ja siitä tiukka tie pystylle ja siihen tuli kans ihan ok hyppy. Sen jälkeen jatkoin vesimatto ristikko linjalle ja niihin tuli kumpaankin ihan ok hypyt. Linjan jälkeen ratsastin vähän laukkaa että saisin sen vähän paremmaksi ja rauhottumaan ku sen vauhti taas kiihtyi linjalla. 
sit hyppäsin vielä vielä portin ja kulmassa olevan pystyn linjassa ja ne tuli ihan hyvin(ei näy videolla).
Alotettiin tulemaan ekaa rataa teem toukari este oli eka ja siihen se tuli ihan hyvin mutta sen jälkeen vauhti taas kiihtyi ja okseri tuli silti ihan hyvin siitä pysty vesimatto linja ja se sujui ihan ok. siitä jatkettiin vielä portti pysty linja ja sekin meni ok, sit alkoi niin sanottu toinen vaihe ja tultiin lankku okseri  ja ne meni ihan ok mutta siitä pysty vesimatto linjae radu otti vähän liikaa vauhtia ja niihin ei tullut mitkään ihan parhaat hypyt. Sit tultiin sama rata uusiks paitsi jätettiin pois se niin sanottu toinen vaihe ja esteet nostettiin vähän ja tää rata meni paljon paremmin koska nyt muistin ratsastaa enkä keikkua kyydissä. 


Tänää aion mennä ilman satulaa ja huomenna varmaan teen jotain laukka työskentelyä koska tiistaina sanna tulee pitää pitkästä aikaa valmennusta. 

Mitä mieltä olitte tälläsestä postauksesta? Millassia postauksia haluaisitte? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti